Diy Trends

Lækre og inspirerende
IKEA-hacks på “IVAR”-skabet

26. oktober 2017

IKEA-hacking er super meget oppe for tiden, og det er der god grund til. Man kan virkelig lave nogle unikke og personlige møbler ud af helt plain basic-ting fra IKEA, med få midler.

Hacking af møbler betyder at tage et møbel, og lave det om til sit eget design, ved at ændre nogle simple ting eller bruge møblet på en helt ny måde.

Det fede ved at hacke møbler, er at det bliver personligt og man kan lave det lige præcis som man selv ønsker det. Samtidig får man sit helt eget design, som ingen andre ejer. Det er kun fantasien der sætter grænser. Basic IKEA møbler er perfekte at bruge, da de er neutrale og billige. Så helt galt kan det jo ikke gå 😉

Der er ingen regler for hvad der er rigtigt eller forkert, det er bare med at kaste sig ud i det, og freestyle. Vær kreativ og giv den gas, der er ikke noget federe end at have gjort et simpelt ”kedeligt” møbel til sit helt eget design, som bare shiner i et rum.

Et af mine yndlingsmøbler til IKEA-hacking er IVAR skabet. Et simpelt, og umiddelbart kedeligt møbel, men som kan komme til at se vildt lækkert ud. En gang maling, nogle lækre ben eller fede greb kan gøre underværker. Bliv inspireret nedenunder.

 

BØRNEVÆRELSET

 

IVAR skabet kan købes her: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/40033763/

*Billeder til inspiration er fundet på pinterest. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply