Badeværelse Boligtilbehør Køkken Stue Trends

Indret med terrazzo
“Det nye marmor”

28. marts 2018
terrazzo plade

Er du også med på terrazzo-trenden?

Hvis ikke du allerede har opdaget det, så er det på tide at komme med på den “nyeste” trend, nemlig terrazzo som indretningselement, og som god kompensation for marmortrenden.

Materialet Terrazzo er fremstillet af små stykker marmor, der er sammenblandet med et bindemiddel, fx cement.

Terrazzo kan derfor fremstilles i uendelig mange kombinationer, farver og størrelser, hvilket gør det let at bruge i mange forskellige sammenhænge indenfor boligindretning. 

Jeg er vild med materialets evne til at skabe vildskab og ro på samme tid. Det giver både liv og et stilrent udtryk til et køkken hvis det bruges rigtigt. Der er simpelthen så mange muligheder indenfor terrazzo, og det gør også at man kan bruge det på sin helt egen unikke måde, og man kan få noget der passer perfekt til ens temperament.

Det er klart et materiale vi skal holde godt øje med i 2018, hvor det helt sikkert bliver spredt ud til de danske hjem, og både større og mindre stil. Du kan tilføje lidt terrazzo-feeling til dit hjem både let og billigt, med fx. skærebræt, bakke, sofabord, skåle eller andre mindre ting udformet i terrazzo.

Jeg har tilføjet lidt billeder nedenunder, så i kan se hvilke super fede muligheder materialet kan give til et rum. I både stor og lille skala.

 

 

 

 

 

Terrazzopladen er fra Søstrene Grene. https://sostrenegrene.com/da/.
Er helt forelsket i dem, og så koster de ikke en bondegård.

 

Billedet af det lille bord er fra: https://www.roomformore.dk/products/h-skjalm-p-sidebord-table-terazzo-top

 

 

De fleste billeder er fra pinterest. Er du interesseret i mere inspiration indenfor boligindretning, kan du følge mig på pinterest. Her opdaterer jeg hele tiden med de nyeste trend indenfor boligindretning, og det er et perfekt sted at få ny inspiration til hjemmet.

https://www.pinterest.dk/signeblaavand/for-the-home/

Tag et kig rundt på resten af min blog og få masser af inspiration til dit hjem. Se andre nye boligtrends på siden her: https://penrose.dk/category/trends/

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply