Hvem er jeg?

indretter, grafiker og mommy

29-årig boligblogger og grafisk designer. Bor i Birkerød med min mand og min lille datter Olivia fra september 2017.

8 ord der beskriver mig som grafiker, indretter og person; nysgerrig, perfektionistisk, varmhjertet, kvalitetsbevidst, minimalistisk, kritisk, sjov og detaljeorienteret.

Jeg har en stor passion og interesse indenfor boligindretning, og bruger meget af min fritid på at følge med i tendenser og de sidste nye trends. Udover at blogge, har jeg småopgaver rundt omkring i københavn, hvor jeg indretter private hjem, kontormiljøer samt til photoshoots.

Min stil er minimalistisk, nordisk, stilren og afdæmpet. Less is more. Dette gælder både når jeg indretter et hjem og når jeg arbejder med grafisk Design.

Til hverdag arbejder jeg som grafisk designer, hvor jeg laver visuelle identiteter, logoer, magasiner, annoncer, plakater, hjemmesider osv. Hvis du vil se lidt af mit arbejde, kan du se udvalgte projekter her: www.signeblaavand.dk

Vil du vide mere, samarbejde, mangler hjælp eller bare vil chit-chatte, så smid en besked på signeblaavand@gmail.com