Boligtilbehør Soveværelse Stue Trends

6 gode grunde til at indrette med lammeskind

11. oktober 2018

reklame for www.rumrum.dk
få 20% rabat på RumRum webshop, med koden “Penrose20”

6 gode grunde til at indrette med lammeskind:

1. Hygge, hygge og hygge

Få 20% rabat på RumRum webshop, med koden “Penrose20” Det giver bare en virkelig hyggelig atmosfære. Et blødt fluffy lammeskind henover yndlingsstolen i stuen, er altid en sikker vinder. Især i vinterhalvåret, kan et lammeskind give indretningen den varme du har brug for i de kolde måneder.Samtidig kan du skabe et lille miljø i det store miljø ved at indrette med et skind. Det definerer ligesom et område, hvilket også er med til at give en hyggelig stemning.

2. Ændrer udtrykket på et andet møbel

Et skindtæppe kan også være med til at “bløde et andet møbel lidt op”. At give et andet møbel et nyt udtryk. Der skal faktisk ikke så meget til.

Fx. I spisestuen, hvor en træstol godt kan være lidt kold og kedeligt. Her kan et skindtæppe gøre underværker. og det er tilmed lunt og lækkert at sidde på i de kolde vintermåneder.

3. Tag naturen med ind

Det er jo topmoderne at inddrage naturen i dit hjem. Vi er vilde med natur, og på en eller anden måde giver naturen en ro, velvære og afslappende atmosfære. Og jeg er ikke en undtagelse, jeg synes det er fantastisk at være i et rum, hvor planter, træ, skind, læder og “sten” spiller sammen på den helt rigtige måde. Naturmateriale er bare fantastiske til at bryde det lidt kolde look, som man nogen gange ender med, for at få et stilrent look.

4. En god all round’er

Det er faktisk lidt utroligt med skindtæpper, at de passer ind i de fleste stilarter. Hvilket også gør det til et fantastisk og taknemmeligt redskab at arbejde med, når man indretter. Det tilfører så meget – og er så let.

Det er ligemeget hvilken indretningsstil man har; romantisk, moderne, minimalistisk, råt, vintage, nordisk eller boheme.

5. Nordisk feeling

Det er jo ikke nogen hemmelighed at vi, i design-verdenen, er stolte af at være fra Norden, Skandinavien, Danmark. Derfor er det også virkelig populært at vise det i indretningen. Den der nordiske feeling. Det er råt, køligt og afdæmpet, men samtidig varmt og indbydende. Et skindtæppe er simpelthen et must.

6. Budgetvenligt

Den bedste grund kommer selvfølgelig til sidst! Det er budgetvenligt. Du kan med relativt få penge, skabe rigtig meget stemning og hygge med et par skindtæpper i dit hjem. Et enkelt lammeskind i en stol, på gulvet, på bænken, på sofaen eller på sengen kan gøre underværker! Og samtidig er et skindtæppe virkelig let at bruge i mange sammenhænge. Det kan flyttes rundt, alt efter hvor du lige synes det trænger til at blive piftet op.

**ET LILLE TIP & 20% I RABAT**

Man kan godt mærke forskellen. Køb altid ægte varer. Det er værd at investere i et ægte tæppe, for at få den bløde og pæne overflade.

Mit skind er fra www.rumrum.dk, og jeg er sindsygt glad for det. Det når nærmest at få en ny placering hver dag 🙂 men det er også fordi det bare passer så godt ind over det hele.

Hos rumrum.dk sælger de kun ægte lammeskind. De har virkelig mange fine uld-ting, af den lækreste kvalitet, så de kan varmt anbefales.

Du kan lige nu få 20% RABAT på deres webshop, med koden “Penrose20”

Ps. Deres uldsåler til sko er altså et must til vinter! Alt for lækkert!

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply