Trends

10 bedste instagram-profiler
med boligindretning

11. august 2017

Der er rigtig mange inspirerende og lækre instagram-profiler som handler om boligindretning. Den skandinaviske indretningsstil er blevet verdenspopulær, og er efterhånden udbredt i alle verdensdele som en kvalitetsbevidst, enkel og moderne stil.

Jeg har samlet mine 10 skandinaviske yndlings-instagram-profiler, som helt sikkert er et besøg værd. Tag et kig rundt og sug til dig af gode ideer og indretningstips.


LivingOnABudget

@livingonabudget.dk

En virkelig hyggelig profil, hvor man kommer hjem til Louise på 30, som bor i et hus med hendes lille familie. Der er altid god inspiration til DIY projekter, og til hvordan man kan indrette sin bolig, uden at skulle bruge alt for mange penge. Som navnet så fint siger ”living on a budget”.

SonomaSeven
@sonoma_seven

En personlig blog, skrevet af Mille Emilie Wilmar, 30 år gammel, og bor i hjertet af København. Bloggen handler mest om interiør og indretning og hun elsker små DIY projekter hvor du kan få god inspiration til dit eget hjem.

Jeg er vild med det personlige touch der er på profilen, og billederne er bare rigtig lækre.

StylizimoBlog
@stylizimoblog

Nina Holst er en norsk blogger, der med sine lyse fantastiske billeder river en med ind i hendes univers. Hun har en fantastisk sans for det simple og hyggelige, og formår virkelig at få det frem på hendes profil. Hun kører det klassiske rene look, som ofte bliver forbundet med det skandinaviske hjem, lige til et boligmagasin.

ElisabethHeier
@elisabeth_heier

Igen en norsk blogger med fantastisk sans for indretning. Elisabeth Heier er kvinden bag. Som hun selv skriver på bloggen, er hendes stil ren og skandinavisk med et feminint præg. Der er ikke en finger at sætte på hendes billeder, de er alle lækre og en fornøjelse at se på. En rigtig god profil at følge hvis du vil have et indblik i hvad der rør sig for tiden.

CopenhagenWilderness
@copenhagenwilderness

En blog med det der hitter allermest lige nu, masser af grønne planter, teaktræ, kurvemøbler, velour og alt hvad et hipster-københavner-hjerte begærer.

Den lille lejlighed på Nørrebro, som Juila bor i, opfylder klart kravende for de nyeste trends indenfor boligindretning, og det er et godt sted at følge med i tendenserne indenfor boligindretning.

34Kvadrat
@34kvadrat

Emilie Ekman er indretningsblogger på en svensk designblog ”metromode”. Emilie har en feminin stil, som tydeligt ses på billederne med en god blanding af lyserøde farver, guld, marmor, blomster og ”romantiske” møbler.

Emilie viser både billeder fra hendes egen lille fine lejlighed, og andre boligrapportager fra hendes arbejde på ”metromode”. Tag et kig ind i hendes enormt fine univers, som har en god rød tråd hele vejen igennem hendes profil.

DitteLiving
@ditteliving

Den 26-årige Ditte fra Silkeborg’s profil er hyggelig, hjemlig, og lige til at gå til. Den indeholder god inspiration, som er let at overføre til ens eget hjem. Jeg er vil med hendes farvenuancer, som er rolige, og stemmer super godt overens med den skandinaviske stil.

MikkelDahlstroem
@mikkeldahlstroem

Helt klart en fyr med fingeren på pulsen, som ved hvad der rør sig. Interiør stylist og fotograf, som tager det mest fantastiske billeder. Jeg elsker hans billeder, med de afdæmpede mørke farver, der giver en god sammenhæng gennem hele profilen.

Helt sikkert et besøg værd.

SaraMedinaLind
@saramedinalind

Sara er en svensk boligblogger fra stockholm, som er stylist og fotograf. En profil hvor lyse og hvide farver er dominerende, og hvor billederne ikke skjuler at der er en fotograf bag.

PaletteNoir
@palettenoir

Som navnet på profilen så fint siger, så er der her fokus på afdæmpede farver, sort, hvid og grå. Jeg er vild med billedernes udtryk, og indimellem popper der de fineste farver frem i indretningen, som bare skaber ekstra opmærksomhed blandt de afdæmpede nuancer.

Veronica er kvinden bag, og er en norsk instagramer.

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply